DESIGN

Löydä ainutlaatuinen ilmaisu

Talosi tulisi paitsi sopia myös tilaa tarpeisiin, mutta myös makuasi. Jos haluat, voimme auttaa sinua sen luomisessa tai voit hankkia arkkitehdin.

On tärkeää, että löydät jonkun, jonka kanssa työskentelet hyvin ja joka voi tuo visio paperille.

Tässä on yleiskatsaus asioista, joista on päätettävä tässä vaiheessa. Tämän ensimmäisen vaiheen tuloksena on sarja piirustuksia rakennusluvalle.

square+metre

KOKO

Vaikuttaa budjettiin eniten

Talousarvio on se, mikä yleensä rajoittaa kokoa, ja tässä tarvitaan alustava päätös melkein alusta lähtien.

Erilaiset avaruustarpeet voidaan kuitenkin mukauttaa eri tavoin, ja koska tämä vaikuttaa budjettiin, meillä on erillinen sivu, joka kuvaa sitä.

pohja

LAYOUT

Tai huoneiden lukumäärä

Kurssin ulkopuolella tämä toimii samanaikaisesti koon kanssa, mutta varaavan tilan optimaalisen käytön löytäminen ei ole helppoa, etenkin ensimmäistä kertaa.

Autamme kokemuksissamme ja malleissamme.

Fiskars-sisa-muok

TIMBERFRAME

Tyyli ja määrä

Puurakenteen osa voi olla hyvin pieni tai erittäin näkyvä. Voit valita tasaisen tai korkean avoimen tilan. Myös ristikkojen ja pidikkeiden tyyli ja valitsemasi väri vaikuttavat tulokseen voimakkaasti. Täältä löytyy erikoistunut sivu aiheesta ja toinen siitä, miten tämä vaikuttaa budjettiin.

exsample house 3d x2_edited_copy

ULKOPUOLELLA

Verhous ja katto

Suurin osa verhouksista on samassa kustannusluokassa, joten se vastaa vain makuasi. Muut katot kuin ohutlevy vaihtelevat kalliista erittäin kalliisiin, eivätkä ne todellakaan ole ylimääräisten kustannusten arvoisia eliniän kannalta. Toinen makuvalinta kuin se oli.

solar_gain_copy

ENERGIA

Passiivinen vai ei

Millä tavalla talo kohtaa ja mitkä ikkunat sillä on, vaikuttaa kustannuksiin, tyyliin ja energiankulutukseen. Vaikka edistämme passiivista suunnittelua, tämä on sinun valintasi ja osa alkuperäistä lupahakemusta.

Monet näistä päätöksistä ovat vaikeimpia ensimmäisen talon rakentajille. Siksi on erittäin tärkeää, että löydät jonkun, joka ymmärtää sinut hyvin ja olet tyytyväinen myös kustannusten suhteen.

Tarjoamme pari ensimmäistä kokousta maksutta ja selitämme pääosin konseptiamme.

Jos valitset mennä kanssamme tähän vaiheeseen, veloitamme erittäin kohtuullisen hinnan. Meillä on käytännössä kokemusta tämän tyylisestä talosta ja voimme luonnostella ideasi nopeasti.