ECOFRAME HOUSE

Talomme perustuvat yksinkertaiselle konseptille: käytämme ekologisia materiaaleja rakentaaksemme hirsirungon ympärille erittäin energiatehokkaan talon. Sekä ulkona että sisällä talon tyyli ja ulkoasu on sinun päätettävissäsi.

Frame-model

YKSINKERTAINEN KONSEPTI

Ekoframe-konsepti on hyvin yksinkertainen: Paksu ekologinen eristekerros perinteisen puurakenteen ympärille. Mutta on olemassa paljon vaihtoehtoja, jotka selitämme tässä yksityiskohtaisemmin.

Seina-rakenne-2

PASSIIVITALON ENERGIASUUNNITTELU

Ecoframe-konsepti täyttää passiivitalostandardit, mutta käyttää ekologisia materiaaleja.
Hyvän eristyksen ansiosta säästät energiaa (eli planeettamme resursseja). Mutta tehokas eristys luo myös lämpimän ilmapiirin.
Täällä voit lukea lisää passiivitalostandardin viidestä keskeisestä ideasta.

metsa_edited

EKOLOGISET MATERIAALIT

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat ekologisia, ja enimmäkseen puupohjaisia. Sanomattakin on selvää, että emme käytä muovia rakennusmateriaalina Ecoframe -taloissa.

Hirsirunkoon käytetyt tukit ovat peräisin paikallisista, kestävästi hoidetuista metsistä.

frame_edited_2

TIMBER FRAME

Ecoframe -talon rungon muodostaa Timberframe -tekniikalla valmistettu hirsirunko. Tämä on satoja vuosia vanha keskieurooppalainen tekniikka, joka kehitettiin jotta voitiin rakentaa taloja ilman nauloja.

Me käytämme tätä tekniikkaa että voimme rakentaa kauniita, avoimia tiloja. Sinä voit päättää, haluatko että se on osa kotiasi.