building-process-2_2ndcopy

VAIHEET

Yleiskatsaus kokonaisuuteen

Talon rakentamisen prosessi noudattaa omaa luonnollista järjestystään. Koko, sisätilojen asettelu ja monet muut päätökset kohtaavat suunnitelmassa.
Suunnitelma on virallisen rakennusluvan lähtökohta, mutta se antaa perustan myös rakentamiselle sekä maksusuunnitelmalle.

YLEISKATSAUS

Talon rakentaminen on ainutlaatuisen yksilöllinen kokemus, jolla on erittäin henkilökohtainen tulos. Silti prosessi noudattelee mallia, jota me tässä hahmottelemme. Erilliset sivut kuvaavat asiaa yksityiskohtaisemmin.

exsample house 3d x2_edited_copy

SUUNNITTELU

Tuloksena rakennuslupaSuunnitteluvaiheen lopputuloksena syntyy rakennuslupahakemus.
On päätettävä talon koko, kerrosten määrä, värit ja talon sijoitus tontilla.
Mutta ei sisustusta vielä.

piir

YKSITYISKOHTIEN SUUNNITTELU

Perusta sopimukselleAlkusuunnitelman jälkeen tarvitaan tarkempaa suunnittelua. Lupahakemukseenkin on oltava ammattilaisten laatimat LVI- sekä sähkösuunnitelmat. Sinun on vuorostasi päätettävä sisäpinnoista, materiaaleista ja väreistä. Yhdessä näistä suunnitelmista syntyy perusta sopimukselle.

assemble edit_copy

RAKENTAMINEN

Seurataan suunnitelmaaTeemme sopimuksen joka sisältää useita vaiheita. Niiden määrä riippuu projektin koosta. Jokaisella vaiheella on omat tehtävät, jotka voit tarkistaa, ja laskutus tapahtuu kun ne on tehty. Tässä vaiheessa muutoksia voidaan tehdä vain molempien osapuolten suostumuksella.

YKSITYISKOHTIEN SUUNNITTELU

Paljon yksityiskohtia päätettävänä

Tässä vaiheessa suurimmat päätökset koskevat sisätilojen pintamateriaaleja ja tilajärjestystä. Näillä on suhteellisen suuri vaikutus talousarvioon, ja se kuvataan yksityiskohtaisesti täällä.

Sähköä, vettä ja ilmanvaihtoa varten on tehtävä yksityiskohtaiset suunnitelmat. Se tarkoittaa, että päätetään, minne jokainen pieni pistorasia menee, minkä tyylisiä ne ovat, millaisia ​​hanat ovat jne.

Ja on monia pieniä asioita, joita pidetään itsestäänselvyytenä, kuten ovenkahvat, lattian viimeistely, valot, kaikki on päätettävä. Mutta tietenkin autamme ja meillä on hyviä malleja valintojen tueksi.