ATT BYGGA DITT NYA HEM

Att bygga ett hus är ett stort projekt, med ett säreget belönande resultat. Beroende på hur bekant du är med processen, så kan vi hjälpa dig från början med att designa ditt hus. Eller så kan du välja mellan en av våra mallar.

Vi är mycket medvetna om att bygga ett hur är ett stort ekonomiskt åtagande. Tillsammans går vi igenom riskerna, vi hjälper dig förstå den ekonomiska påverkan dina val har från början.

building-process-2_2ndcopy

PROCESS

Få en översikt av helheten

Att bygga ett hus följer sin egna naturliga process. Storlek, layout och många andra beslut sätts ihop till en plan. Denna plan behöver officiellt godkännande samt är en grund för byggandet och för betalningsplanen behöver officiellt godkännande

suunitelu_edited

DESIGN

Hitta din unika prägel

Ditt hus ska inte bara möta de behov av utrymme som du har, utan också passa din smak. Om du vill, så kan vi hjälpa dig med planeringen, eller så kan du skaffa en arkitekt. Det är viktigt att du arbetar med någon som du kan arbeta bra med, och som för din vision till papper.

templates-muok-2

DESIGNS

Kom igång med en av våra mallar

Vi har designer från "tiny hus" till stora familjehem. Storlek och antal invånare är oftast dom första besluten och påverkar priset mest.

Kom ihåg att dessa mallar är en start, och bör skräddarsys för att passa dina behov.

choices

VALMÖJLIGHETER

Vad du kan förvänta dig ekonomiskt

Att planera ett hur innefattar många många olika val. De kan ha en stor eller liten påverkan på budgeten. Skillnaden är inte alltid självklar, så vi informerar dig från början om hur dina val påverkar det totala priset.