Litet hus

Ett litet och mysigt hus för ett ungt par med ett sovrum.

hd small house
Small_House

Öppet vardagsrum

Enkel layout med ett sovrum, badrum och vardagsrum/kök. Lite större än tiny huset, 5m x 8m. Det öppna köket/vardagsrummet med högt till tak gör att utrymmet känns rymligt.

Denna modell har en separat ingång från sidan via en verande. En terass med breda dörrar kan också läggas till om så önskas.

Lagringsutrymme

Eftersom nedre våningen inte har så mycket utrymme för förvaring kan man nå övre våningen med en stege för att förvara saker.

Man kan värma huset förmånligt med en luftvärmepump. Dock är golvvärme med en luft-vatten värmepump det bekvämare alternativet.

Priset börjar vid 89.000€

Pricing and options

En fotnot om vad som hör till, och vad som är valfritt. Samt jämförelse med de andra designerna.
Priserna inkluderar nästan allting du behöver för att flytta in. Det som inte är inkluderat är sådant som EcoFrame house inte erbjuder eller påverkar. Helt konkret betyder det att grunden, byggnadsingenjör, el och vattenkoppling till tomten inte är inkluderat. Priserna baserar sig på att det finns bygglov som kunden själv ansökt om, varefter ett kontrakt kan göras.

Allting annat är inkluderat i grundmodellen. I den inkluderas ytor som panel och furugolv.

Mindre

För mindre budget eller behov, titta på tiny huset, en litet mindre version av detta hus. Man kan också ändra takstolarna till fabrikstillverkade och inte ha det öppna utrymmet.

Större

Dimensionerna kan förstoras till ungefär 8x11m, om det behövs mera utrymme. Vardagsrummet kan som störst vara 8x6m.

Om det behövs mera rum är det naturliga steget att göra vinden tillgänglig, vilket är exakt vad som händer i det lilla familjehuset .

Valmöjligheter

Utöver dimensionerna och ytorna, är uppvärmnings sättet det stora valet här. Medan den vanliga luftvärmepumpen är billigare, så är golvvärme bekvämare. Även en kamin är möjligt.